Disclaimer

Algemene Voorwaarden

In deze disclaimer wordt verstaan onder:
- de eigenaar: de eigenaar van de website;  
- gebruik(en): alle denkbare handelingen;  
- de gebruiker (bezoeker) van de website;    
- de content: alle in de website aanwezige inhoud.

Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. 
Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
 
De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het   getoonde. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

Aansprakelijkheid
De SpitsenSchool, streeft er naar om de gebruiker van SPITSENSCHOOL.NL zo actueel en correct mogelijke informatie te verschaffen. Toch kan het voorkomen dat de informatie op de site onvolledig of onjuist is. De SpitsenSchool (lees eigenaar) aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie aangeboden op SPITSENSCHOOL.NL.

Privacy
De SpitsenSchool, respecteert de privacy van alle bezoekers van SPITSENSCHOOL.NL. Als uw persoonlijke gegevens worden gevraagd, wordt deze informatie vertrouwelijk behandeld en gebruiken we die om aan u, de voor u relevante informatie te verstrekken. Deze informatie wordt slechts aan die derden verstrekt die door De SpitsenSchool, zijn ingeschakeld om u van de door u gevraagde informatie te kunnen voorzien. Wanneer u uw gegevens invoert, gaat u hiermee akkoord.

Copyright
Niets van deze website mag zonder toestemming van De SpitsenSchool (de eigenaar), worden gebruikt, behalve wanneer het downloaden, bekijken en/of printen ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik betreft.

Toepasselijk recht
Op de toegang tot en het gebruik van deze site is het Nederlands recht van toepassing.

Merken
Alle woord- en beeldmerken die zijn afgebeeld op deze site zijn eigendom van De SpitsenSchool (de eigenaar), of in het voorkomende geval, van enige andere merkhouder, is het- anders dan dat er schriftelijke toestemming door de eigenaar wordt gegeven - , niet toegestaan een of meer van deze merken te gebruiken, op welke wijze dan ook.

Informatie
Als u meer informatie wilt, kunt u e-mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Facebook

facebook icon

Hvdsportsmanagement

hvdspm

Wie is online

We hebben 204 gasten en geen leden online