Informatie over De SpitsenSchool

Missie

Vanuit een speciaal hiervoor ontwikkeld trainingsprogramma, leren de hiervoor geselecteerde spelers zich de specifiek aanvallende kwaliteiten en eigenschappen (verder) te ontwikkelen om tot scoren te komen en/of te laten scoren.

 

Visie
De SpitsenSchool, is een voetbalschool die zich richt op het ontwikkelen van specifieke aanvallende kwaliteiten van spitsen, middenvelders en vleugelverdedigers; te beginnen bij de selectie D-junioren, doorlopend tot aan de Senioren. Het concept van De SpitsenSchool kan binnen elk goed gestructureerde en georganiseerde voetbalorganisatie toegepast worden. 

Strategie
Door het ontwikkel- opleidingstraject te starten vanaf de selectie D-junioren, is naast de individuele ontwikkeling van de speler; het op niveau brengen van het prestatieniveau van de selectie-elftallen, een hiermee samenhangend doel. De ontwikkeling van de getrainde spelers zal een positieve impuls en bijdrage leveren tot het bereiken van het gewenste prestatieve niveau van de eerder vermelde selecties en/of deze te behouden.  

 

Doelstelling

Het scorendvermogen van spitsen en middenvelders met aanvallende kwaliteiten verder te ontwikkelen en te verbeteren om de eerdergenoemde strategische doelen te bereiken. 

Facebook

facebook icon

Hvdsportsmanagement

hvdspm

Wie is online

We hebben 205 gasten en geen leden online